Vinklubben - Slagelse
vinKLUBBEN      Arrangementer i vinKLUBBEN      Vinfestivalen
Kommende Smagninger
◦ Kommende Smagninger
◦ Tidligere smagninger
◦ Vinrejser

Kære medlem
 

Vi sender mail direkte til vore medlemmer ang. kommende smagninger alle tilmeldinger foregår via disse emails til den modtager der er angivet.
Vi glæder os til at se dig til disse mange arrangementer hvor vi gerne høre om dine oplevelser og meninger om vinens spænnende verden.

Her følger programmet for smagningen fredag den 4. oktober på Tordenskjoldsgade 12 kl. 19 - 22.15 (Pris 150,- til 170,-
Vi skal en tur op på nogle af de højere hylder i det Nordlige Italien.
Vi lægger ud med tre af Nals Magreids topting fra Alto Adige på hhv. Sauvignon Blanc, Pinot Bianco og Pinot Grigio. Tre meget højt ratede vine, hvis pris i øvrigt ligger på ml 230,- og 250,- hos den danske importør. Vi har aldrig tidligere haft disse ting i glasset, så det bliver rigtig spændende..
Vi fortsætter til Piemonte, hvor menuen står på en "hus-smagning" af Marziano Abbonas fremragende Barolovine. De ejer også Le Pieve, og vi smager også to vine herfra. Der er tale om forskellige (enkelt-)mark vine i et årgangsspænd på 10 år - fra 2004 til 2014, så vi kommer altså til at smage såvel rimelig moden Barolo som (næsten) helt ung vin.
På disse højt ratede lækkerier ligger prisen normalt fra 300,- til 450,- så vi kan godt tillade os at have høje forventninger til en lækker smagning :-)

Der følger senere lidt fotos m.m. omhandlende "super-speciel" smagningen den 25. oktober - glæd jer....
 

VinHilsner
Kim

   Basecode