Vinklubben - Slagelse
vinKLUBBEN      Arrangementer i vinKLUBBEN      Vinfestivalen
Kommende Smagninger
◦ Kommende Smagninger
◦ Tidligere smagninger
◦ Vinrejser

Kære medlem
 

Vi sender mail direkte til vore medlemmer ang. kommende smagninger alle tilmeldinger foregår via disse emails til den modtager der er angivet.
Vi glæder os til at se dig til disse mange arrangementer hvor vi gerne høre om dine oplevelser og meninger om vinens spænnende verden.

 

I skal være obs på Alsace tilmelding - Turen ligger i St. Bededagsferien (afgang onsdag den 15. maj og retur mandag morgen, den 20. maj) Nærmere følger !!
 
Man kan selvfølgelig tilmelde sig nu :-)     

 
Alsace 2019
Alsaceturen er i år henlagt til St. bededagne, og vi drager af sted onsdag den 15. maj og er hjemme igen mandag morgen den 20. maj. Vi kører en helt traditionel tur med ophold på "vores residens" i Hunawihr og seks smagninger dernede. Vi kører i to små VW-busser med plads til 8 personer og har trailer med til vores indkøb.
Der er allerede gang i tilmeldingerne, og prisen holdes på 2.300,- incl. overnatning, smagninger, transport, morgenmad og mulighed for madpakke-smøring. Der ud over en omgang Alsace-rigtig aftensmad til vores "fest-aften" og rester fra denne fortærer vi på hjemturen....
Tjek på hjemmesiden http://www.vinfestivalen.dk/arrangementer/alsaceturen/alsace for en fyldig turbeskrivelse fra et af de tidligere år. Torben "udkommer" vanen tro med et program for 2019-udgaven lidt før afrejsen (når smageprogrammet er banket helt på plads)
 
Tilmelding: Kim eller Torben
Vi glæder os til at se dig.
 
VinHilsner
Kim

   Basecode