Vinklubben - Slagelse
vinKLUBBEN      Arrangementer i vinKLUBBEN      Vinfestivalen
Kommende Smagninger
◦ Kommende Smagninger
◦ Tidligere smagninger
◦ Vinrejser

Kære medlem
 

Hermed følger datoerne for aktiviteterne i de kommende par måneder..

Hermed lidt nyt om de komende tre smagninger i klubregi... Som det blev konklusionen på snakken om kommende smagninger i onsdags til den (hurtigt...) udsolgte smagning af 6 (det blev så 7 :-) spektakulære sæt, måtte der hurtigst muligt sættes i Vol. II udgave på programmet. 
Disse smagninger, hvor vi smager helt forskellige vine fra de øvre luftlag, har vist sig at være både populære OG meget givende i forhold tilbåde oplevelse og vinhorisont...
En anden melding var, at vi bare skulle "fyre til den" i forhold til kvalitet og interessanthedsfaktor - så det gør vi så...
 
Årgang 2000 smagningen har undervejs fået et noget andet udtryk / indhold end tidligere beskrevet, da det er muligt, at lave smagningen mere generel end "blot" omfattende Bordeaux.
Der er stadig fokus på Bordeaux, men som det fremgår af billederne bliver den anden halvdel af smagningen Italiensk - indeholdende B'erne (Bobler, Brunello, Barbaresco og Barolo+ Brunelli :-) Amarone)
Vi lægger stille og roligt ud med en 2000 Marques de Riscal fra Rioja.
 

Altså:

Lørdag den 19. januar kl 19 - 21.30 -  på Tordenskjoldsgade 12.
Årgang 2000 - Pris 150,-
 
  • Ch. Canon de Brem (Canon Fronsac)
  • Ch. de la Commanderie (Lalande de Pomerol)¨
  • Connetable Talbot (St. Julien)
  • La Dame de Montrose (St. Estephe)
  • Ch. de Fieuzal (Graves)
  • Marcato A.R.
  • Brunello, Carpazo
  • Barberesco, Poderi Elia
  • Barolo, Tenimemnti Vinga la Rosa, Fontanafredda
  • Amarone, Brunelli.
 
Der er plads til max 13 tilmeldte - der er kun en af en del af flaskerne.....
Tilmelding: Kim
 
Fredag den 1. februar kl 19 - 21.30. - På Tordenskjoldsgade 12.
Temaet kommer - men det kunne nemt gå hen og blive til mere B...... som i Bourgogne....
Tilmelding: Kim
 
I skal være obs på Alsace tilmelding - Turen ligger i St. Bededagsferien (afgang onsdag den 15. maj og retur mandag morgen, den 20. maj) Nærmere følger !!
 
Man kan selvfølgelig tilmelde sig nu :-)     

 
Alsace 2019
Alsaceturen er i år henlagt til pinsen, og vi drager af sted onsdag den 15. maj og er hjemme igen mandag morgen den 20. maj. Vi kører en helt traditionel tur med ophold på "vores residens" i Hunawihr og seks smagninger dernede. Vi kører i to små VW-busser med plads til 8 personer og har trailer med til vores indkøb.
Der er allerede gang i tilmeldingerne, og prisen holdes på 2.300,- incl. overnatning, smagninger, transport, morgenmad og mulighed for madpakke-smøring. Der ud over en omgang Alsace-rigtig aftensmad til vores "fest-aften" og rester fra denne fortærer vi på hjemturen....
Tjek på hjemmesiden http://www.vinfestivalen.dk/arrangementer/alsaceturen/alsace for en fyldig turbeskrivelse fra et af de tidligere år. Torben "udkommer" vanen tro med et program for 2019-udgaven lidt før afrejsen (når smageprogrammet er banket helt på plads)
 
Tilmelding: Kim
Vi glæder os til at se dig.
 
VinHilsner
Kim

   Basecode