Vinklubben - Slagelse
vinKLUBBEN      Arrangementer i vinKLUBBEN      Vininfo      Vinfestivalen
Festivalhistorie
◦ Vinfestivalen - Tak for i år
◦ Udstillerliste 2023
◦ Indtryk fra vinfestivalen 2022
◦ Indtryk fra vinfestivalen 2019
◦ Fotoarkivet
◦ Festivalhistorie
◦ Programmer

JubilæumKarrieren som festivalarrangører for vinKLUBBEN startede tilbage i 1995, hvor de første skridt blev taget i Eggeslevmagle forsamlingshus ved Skælskør under stor mediebevågenhed. Vi var blevet trætte af altid at skulle til København, hvis der skulle smages vin og var blevet opfordret af forskellige importører til at lave noget selv - "så skal vi nok dukke op" - lød opfordringen.
Med 100 publikummer og vinKLUBBENS egne folk blev det en succes, og vi flyttede til Slagelse, hvor vi via Vestre Skole endte i to sale på det gamle gymnasium midt i byen.


JubilæumHer har vi haft til huse fra 1998 - 2003 - med stigende pladsproblemer. Godt 20 stande og 300 vininteresserede fylder fint op i to gymnastiksale.....
I 2003 tog vi konsekvensen og delte festivalen i to heat til begejstring for importørerne og med mere blandede oplevelser for publikum. Nogle var vilde med ideen, mens andre synes at noget af "hyggen" gik fløjten, når alle lysterne skulle styres på to timer.


JubilæumVi har år efter år haft en god blanding af store og små importører og lokale og importører uden for området, og har været meget stolte af de smageprogrammer som importørerne har budt publikum.

I jubilæumsåret 2004 blev det meget vildere, og vi tog det store spring og flyttede arrangementet til Vesthallen, Slagelse.

Besøget sprængte alle forventninger i klubben. Omkring 600 gæster besøgte os i løbet af eftermiddagen, og smagte på over 300 vine og specialøl!
Ved samme lejlighed blev Vinklubbens Venner stiftet, med det formål at støtte Vinklubbens aktiviteter, og foreningen overtog arrangementet af Vinfestivalen.

Siden har Vinfestivalen udviklet sig til den helt store Vestsjællandske ”vintradition”, og vi har kunnet byde et trofast publikum på et godt mix af fornyelse og stabilitet.

Vores forventning er selvfølgelig, at holde fast i alt det bedste og fortsat give plads til lidt ekstraordinære tiltag – i et koncept, som fortsat handler om at lade vininteresserede forbrugere møde udvalgte importørers dejlige vine i hyggelige og uhøjtidelige rammer – næste gang for 24. gang !  Basecode
Festivalhistorie